Chris Rock grappen over geslagen worden door Will Smith tijdens recente show in Atlanta – Deadline

Chris Rock had zijn eerste comedyshow sinds hij een openbare verontschuldiging kreeg van Will Smith omdat hij tijdens de Oscars van 2022 een klap van hem kreeg. Tijdens de show in het Fox theater in Atlanta vertelde hij volgens People.com een ​​paar grappen over de ervaring.

‘Iedereen probeert een slachtoffer te zijn,’ zei Rock. “Als iedereen beweert slachtoffer te zijn, dan zal niemand de echte slachtoffers horen. Zelfs ik werd geslagen door Suge Smith… Ik ging de volgende dag naar mijn werk, ik kreeg kinderen.’ Ter referentie: de grap “Suge Smith” gaat over Suge Knight, de oprichter en voormalig CEO van het westkustlabel Death Row Record. Knight heeft een lange reputatie op het gebied van agressief gedrag.

Hoewel Smith een video-excuses aanbood voor het slaan van Rock, ging de komiek en voormalig Oscar-presentator niet in op wat Smith zei. Deadline meldde op 29 juli dat de acteur eindelijk zijn stilzwijgen verbrak over zijn acties en hoe het niet alleen Chris Rock, maar ook zijn vrouw Jada Pinkett Smith beïnvloedde.

“Op dat moment was ik het zat. Het is allemaal vaag. Ik heb contact opgenomen met Chris en de boodschap die terugkwam is dat hij niet klaar is om te praten. Wanneer hij is, zal hij uitreiken. Ik zal tegen je zeggen, Chris, ik bied je mijn excuses aan. Mijn gedrag was onaanvaardbaar en ik ben hier wanneer je maar wilt praten’, zei Smith.

Hij vervolgde: ‘Ik wil mijn excuses aanbieden aan de moeder van Chris. Ik zag een interview [she] deed, en dat was een van de dingen die ik me gewoon niet realiseerde. Ik dacht niet na, maar hoeveel mensen raakten gewond op dat moment. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de moeder van Chris, ik wil mijn excuses aanbieden aan de familie van Chris, in het bijzonder Tony Rock. We hadden een geweldige relatie. Tony Rock was mijn man. Dit is waarschijnlijk onherstelbaar. Ik heb de afgelopen drie maanden besteed aan het herhalen en begrijpen van de nuance en complexiteit van wat er op dat moment gebeurde. Ik ga nu niet proberen om dat allemaal uit te pakken, maar ik kan tegen jullie allemaal zeggen, er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dat de juiste manier was om me op dat moment te gedragen. Geen enkel deel van mij denkt dat dat de optimale manier is om met een gevoel van gebrek aan respect of belediging om te gaan.”

Leave a Comment