Chris Rock noemt Will Smith ‘Suge Smith’ tijdens stand-up act, noemt acteur ‘slachtoffer’

Chris Rock spreekt niet publiekelijk over Will Smith. Althans, niet rechtstreeks.

Niet lang nadat Smith zich via een YouTube-video verontschuldigde bij Chris Rock voor het slaan op het podium tijdens de Academy Awards, trad de komiek op in Atlanta als onderdeel van zijn Ego Death-wereldtournee.

“Iedereen probeert een (expletief) slachtoffer te zijn”, zei Rock per People. “Als iedereen beweert een slachtoffer te zijn, dan zal niemand de echte slachtoffers horen. Zelfs ik werd geslagen door Suge Smith… Ik ging de volgende dag naar mijn werk, ik kreeg kinderen.’

De verwijzing van Rock, natuurlijk, een verwijzing naar de gevangengenomen CEO van Death Row Records, Suge Knight.

“Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, is nog nooit in het gezicht geslagen.” hij voegde toe.

Will Smith heeft vrijdag een YouTube-video uitgebracht waarin hij zich verontschuldigt tegenover Chris Rock voor het slaan van hem tijdens de Academy Awards, en noemt de schade die hij heeft aangericht als ‘onherstelbaar’.

In de meer dan 7 minuten durende video met de titel ‘It’s Been A Minute’ beantwoordde Smith – die de Oscar voor beste acteur voor ‘King Richard’ won – ook veelgestelde vragen.

“Op dat moment was ik het zat. Het is allemaal vaag. Ik heb contact opgenomen met Chris en de boodschap die terugkwam, is dat hij nog niet klaar is om te praten, en als hij dat wel is, zal hij contact opnemen’, zei Smith. “Dus ik zal tegen je zeggen, Chris, ik bied je mijn excuses aan.”

Mark Heim is een sportverslaggever voor The Alabama Media Group. Volg hem op Twitter @Mark_Heim.

Leave a Comment